Здравейте,

Казвам се Георги Георгиев по известен във фотографските среди като Гецата. Ако четете тези редове вероятно ви предстои сватба, а аз съм човек , който умее да разказва истории през обектива.

Сватбената фотография и сватбената видеография днес са изключително привлекателен жанр, забавен за хората и от двете страни на камерата. В този смисъл съвместната ни работа би била двупосочна улица, на която да се срещнем с идеите си и с уменията си, за да ги  реализираме.

Концепцията ми за сватбена фотография се гради върху креативния репортаж и фотографска импровизация, а фотосесиите върху предварително планирани теми и локации. Залагам на изчистената композиция и светлия тон, а ретушът на близките планове на булката е задължителен.

Концепцията ми за сватбена видеография включва и блиц интервюта с младоженците (по отделно), както и диалози с приятели и родители. Идеята ми е да разкажа вашата любовна история изследвайки причинно-следствената връзка довела до взимането на такова важно решение като решението да прекарате живота си с един определен човек.

Комуникативните ми умения, забавлението и лекотата с която работя, вероятно ще ви допаднат, и ще ви помогнат да свалите част от напрежението, с което е натоварен сватбения ден.

Опитът ми във визуалните изкуства е дълъг, което предполага една достатъчна зрялост в изразните средства, а приемането ми за член на Фотографска Академия и FIAP е признание за високото качество на продукта, който предлагам.

За да ме наемете е необходимо да сключим „ДОГОВОР ЗА ВЪЗЛАГАНЕ“ в който да разпишем взаимните си очаквания, пакетът на вида услуга от „услуги“ в менюто и сроковете за изпълнение. Примерен договор може да видите в страница „ПУБЛИКАЦИИ“ в средата  на менюто на сайта. Договорът се счита за подписан при размяната на имейли в които изразяваме взаимно съгласие с текста му и превеждане на капаро по банков път на фирмената ми сметка. BG60UBBS80021028879730; SWIFT: UBBSBGSF, Банка ОББ. Титуляр на сметката „ЕТ Артфото+ Г.Георгиев“

За направените разходи по сватбената фотография или видеография издавам фактура.