Сватбена фотография:

Пакет „СТАНДАРТ“ – 830лв.

Нормалната продължителност на снимачния ми ден като сватбен фотограф в пакет „СТАНДАРТ“ е 8 астрономически часа.

Включва репортаж от ритуалите по взимането на булката, църковен и граждански брак, сватбена фотосесия и празненството в ресторант (до изтичане на времето предвидено в пакета).

*Овъртайм – 120лв на започнат час (+10мин)

*Снимки с дрон + 160лв

Пакет „ПРЕМИУМ“ – 1060лв.

Продължителността на снимачния ми ден като сватбен фотограф в пакет „ПРЕМИУМ“ е 12 астрономически часа.

Включва репортаж от ритуалите по подготовката на единият от младоженците (по избор), взимането на кумовете и булката, църковен и граждански брак, сватбена фотосесия и празненството в ресторант (до разрязване на сватбената торта или друг ритуал бележещ официалния край на сватбеното тържество в рамките на предвиденото време в пакета).

*Овъртайм – 120лв на започнат час (+10мин)

*Снимки с дрон + 160лв

Пакет „АВАНГАРД“ – 1800лв.

Продължителността на снимачния ден в пакет „АВАНГАРД“ е 12 астрономически часа. Заснемането се осъществява от двама фотографи – „основен“ и „втори“

Включва репортажи от ритуалите по подготовката на булката и младоженеца, взимането на кумовете и булката, църковен и граждански брак, сватбена фотосесия и празненството в ресторант (до разрязване на сватбената торта или друг ритуал бележещ официалния край на сватбеното тържество в рамките на предвиденото време в пакета).

*Овъртайм – 240лв на започнат час (+10мин)

*Снимки с дрон + 160лв

КРАЕН ПРОДУКТ (за всички пакети)

1. ОБРАБОТЕНИТЕ СНИМКИ в jpg. формат (600-900 или повече в зависимост от избрания пакет) качени на FLASH DRIVE – 16-32GB, подходящо оформени и декорирани за целта.
2. СВАТБЕНА ФОТО КНИГА ПО ИНДИВИДУАЛЕН ПРОЕКТ, формат 30Х30см(30Х60см в разгънат вид) с 15 разтвора, твърди корици и каширани странници – 280лв (заплаща се отделно)

3. Кратко представяне на избрани снимки от събитието в някоя от социалните мрежи (само по желание и съгласие)

Сватбена видеография:

Пакет „СТАНДАРТ“ – 830лв.

Нормалната продължителност на снимачния ми ден като сватбен видеограф в пакет „СТАНДАРТ“ е 8 астрономически часа.

Включва видеозаснемане на ритуалите от взимането на булката, църковен и граждански брак, романтична видеосесия и празненството в ресторат (до изтичане на времето предвидено в пакета).

*Овъртайм – 120лв на започнат час (+10мин)

*Дрон +160лв

Пакет „ПРЕМИУМ“ – 1060лв.

Продължителността на снимачния ми ден като сватбен видеограф в пакет „ПРЕМИУМ“ е 12 астрономически часа.

Видеозаснемане на ритуалите от подготовката на единият от младоженците (по избор), взимането на кумовете и булката, църковен и граждански брак, романтична видеосесия и празненството в ресторант (до разрязване на сватбената торта или друг ритуал бележещ официалния край на сватбеното тържество в рамките на предвиденото време в пакета).

*Овъртайм – 120лв на започнат час (+10мин)

*Дрон +160лв

Пакет „ХИБРИД“ – 1300лв.

Продължителността на снимачния ми ден като сватбен видеограф и фотограф в пакет „ХИБРИД“ е 10часа. Пакетът включва видеография + сватбена фотосесия.

Включва видеозаснемане на ритуалите от подготовката на единият от младоженците (по избор), взимането на кумовете и булката, църковен и граждански брак, сватбена фотосесия и празненството в ресторант (до разрязване на сватбената торта или друг ритуал бележещ официалния край на сватбеното тържество в рамките на предвиденото време в пакета).

*Овъртайм – 120лв на започнат час (+10мин)

*Дрон +160лв

КРАЕН ПРОДУКТ (за всички пакети)

1.СВАТБЕН ФИЛМ с продължителност 2-2,5ч (или повече)
във FUL HD формат качен на 32 или 64GB FLASH DRIVE подходящо оформена и декорирана за целта.
2.ТРЕЙЛЪР ОТ СВАТБАТА с продължителност 3-5 мин.

* С ваше съгласие може да бъде качен в YOUTUBE ( като частен  или обществен клип)